Prepare and measure all the necessary products - flour, water for dough, meat, cheese. Wash the tomatoes, herbs, peel and wash the onions. Wash and cut the meat into small pieces, the onion into cubes.
Приготовьте и отмерьте все необходимые продукты – муку, воду для теста, мясо, сыр. Помойте помидоры, зелень, очистите и помойте лук. Помойте и нарежьте мясо небольшими кусочками, лук – кубиками.
To make the dough, place the flour in a bowl, add salt and water and mix until the dough comes together. Leave it to rest for 10 minutes.
Для теста насыпьте муку в миску, добавьте соль и воду и мешайте до тех пор, пока тесто не соберется в комок. Оставьте его отдохнуть на 10 минут.
Place the meat in a heated frying pan, then the onion and fry over low heat until cooked.
На разогретую сковороду выложите мясо, затем лук и жарьте на медленном огне до готовности.
Cut the tomatoes into cubes, chili peppers into small pieces, grate the cheese.
Помидоры нарежьте кубиками, перец чили – мелкими кусочками, сыр натрите на терке.
Roll out the rested dough into a thin layer and fry on both sides in a dry frying pan.
Отдохнувшее тесто раскатайте в тонкий пласт, обжарьте с двух сторон на сухой сковороде.
Place herbs, meat, beans, cheese, chili peppers and tomatoes on the tortilla and fold the edges.
На тортилью выложите зелень, мясо, фасоль, сыр, перец чили помидор и заверните края.
For presentation, use bright lettuce greens and red tomatoes. Wrap the tortilla in a folded sheet or overlapping edges.
Для презентации используйте яркую зелень салата, красные помидоры. Заверните тортилью в виде сложенного листа или наложив края друг на друга.