Weigh and measure the ingredients for the dish - flour, water. Clean the beef, cut it into two steaks, wash and dry. Peel the avocado, onion and garlic. Wash the arugula.
Отвесьте и отмерьте продукты для блюда – муку, воду. Зачистите говядину, разрежьте ее на два стейка, помойте и обсушите. Очистите авокадо, лук и чеснок. Помойте рукколу.
Prepare the tortillas. Pour corn and wheat flour into a deep bowl, add room temperature butter. Grind it with flour, gradually add water and knead the dough. It should be elastic and not stick to your hands. Divide the dough into 4 parts and roll it into the shape of the pan in which you will cook the tortilla.
Приготовьте тортильи. В глубокую миску всыпьте кукурузную и пшеничную муку, добавьте масло комнатной температуры. Перетрите его с мукой, постепенно добавьте воду и замесите тесто. Оно должно быть эластичным и не липнуть к рукам. Разделите тесто на 4 части и раскатайте по форме сковороды, на которой будете готовить тортилью.
Fry the cakes in a dry frying pan for a couple of minutes on one side, and when they start to bubble, on the other. Cover the finished tortillas with a damp towel.
Обжарьте коржи на сухой сковороде по пару минут с одной стороны, а когда начнут пузырится, - с другой. Готовые тортильи накройте влажным полотенцем.
Peel the avocado, cut into strips lengthwise, and cut the onion into thin strips. Mix sour cream, horseradish and garlic.
Очистите авокадо, нарежьте полосками вдоль, лук - тонкими перьями. Смешайте сметану, хрен и чеснок.
Fry the steaks in a hot frying pan without oil for 1.5 minutes on each side. As you turn the meat, press it against the pan to ensure even cooking. Fry the sides of the steak, pressing it against the side of the pan. Transfer the meat to a baking sheet and place in an oven preheated to 180 degrees for 5 minutes. After this, let the meat rest for 5 minutes.
Обжарьте стейки на раскаленной сковороде без масла по 1,5 минуты с каждой стороны. Переворачивая мясо, прижимайте его к сковороде для равномерной прожарки. Бока стейка обжаривайте, прижав к борту сковороды. Переложите мясо на противень и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 5 минут. После этого дайте мясу отдохнуть 5 минут.
Grease the flatbreads with a mixture of sour cream and horseradish, cut the meat into thin strips. Place the meat on the tortilla, followed by the avocado, arugula and onion. Wrap the tortilla into a roll.
Смажьте лепешки смесью сметаны и хрена, нарежьте мясо тонкими полосками. Выложите на лепешку мясо, на него - авокадо, рукколу и лук. Заверните лепешку в виде рола.
Serve to the table on a white platter, placing the rolls on lettuce leaves. Place the cut tomato halves nearby. Scatter the arugula stalks randomly over the dish.
Продайте к столу на белом блюде, уложив роллы на листья салата. Рядом выложите разрезанные половинки помидоров. Произвольно разбросайте по блюду стебельки рукколы.