Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic. Immerse the cucumbers in cold water for 2-3 hours.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите. Опустите огурцы на 2–3 часа в холодную воду.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок нарежьте тонкими пластинками.
Cut the onion into thin half rings.
Лук нарежьте тонкими полукольцами.
Chop the parsley finely.
Петрушку порубите мелко.
Cut the soaked cucumbers into slices.
Замоченные огурцы нарежьте кружочками.
Place the vegetables in a bowl, add vinegar to them and mix thoroughly.
Сложите овощи в миску, добавьте к ним уксус и тщательно перемешайте.
Pour marinade water into a saucepan or saucepan. Add sugar, salt, black peppercorns, all vegetables and parsley to the water.
Налейте в сотейник или кастрюлю воду для маринада. Добавьте в воду сахар, соль, черный перец горошком, все овощи и петрушку.
Cook vegetable mixture for 8-10 minutes until boiling.
Варите овощную смесь в течение 8–10 минут до кипения.
Divide the salad into portioned jars and let it brew for 2-3 days. Bon appetit!
Разложите салат по порционным баночкам и дайте ему настояться 2–3 дня. Приятного аппетита!
Guests will definitely appreciate this salad in combination with warm baguette croutons.
Гости точно оценят такой салат в сочетании с теплыми гренками из багета.