Thin the tomato paste with a little water to achieve a sauce consistency.
Разбавьте томатную пасту небольшим количеством воды, чтобы получить консистенцию соуса.
Cut the ham into strips, grate the cheese, finely chop the garlic and herbs. Divide the filling into separate plates.
Ветчину нарежьте соломкой, сыр натрите на тёрке, чеснок и зелень мелко порежьте. Начинку распределите по отдельным тарелкам.
Spread the pita bread with tomato sauce, then add the ham, then the garlic and herbs and cheese. Do not put a lot of filling on the sheet at once so that the tortilla does not fall apart during cooking.
Лаваш намажьте томатным соусом, затем выложите ветчину, далее чеснок с зеленью и сыр. Не укладывайте на лист сразу много начинки, чтобы тортилья не разваливалась при готовке.
Wrap the tortilla in an envelope and fry in a frying pan on both sides until golden brown, but no more than 3 minutes on each side. The fire should not be high, but the pan should be well heated.
Заверните тортилью конвертиком и обжарьте на сковороде с двух сторон до образования румяной корочки, но не более 3 минут с каждой стороны. Огонь не должен быть большим, но сковорода должна быть хорошо накалена.
Serve the tortilla on a lettuce leaf, garnish with sprigs of fresh herbs if desired. Vegetable juice will help you fully enjoy the taste of the tortilla.
Подавайте тортилью на салатом листе, при желании, украсьте веточками свежей зелени. Овощной сок поможет насладиться вкусом тортильи сполна.