Weigh and measure all the necessary products. Wash the tomatoes, cucumber, cabbage leaves, and peel the onion. Prepare the breast: trim and wash, cut and marinate the meat in teriyaki and paprika for 15 minutes.
Взвесьте, отмерьте все необходимые продукты. Помойте помидоры, огурец, листья капусты, очистите лук. Подготовьте грудку: очистите от плевы и помойте, нарежьте и замаринуйте мясо в терияки и паприке на 15 минут.
Cut the vegetables into strips. Prepare the sauce by mixing mayonnaise, ketchup and oregano. Fry the marinated meat. Preheat the tortillas in a frying pan on both sides.
Нарежьте овощи соломкой. Приготовьте соус, смешав майонез, кетчуп и орегано. Маринованное мясо обжарьте. Тортильи предварительно подогрейте на сковороде с обеих сторон.
Assemble tortillas with vegetables in the following order: brush with sauce, then add Chinese cabbage, onion, cucumber, tomato, sauce again. Wrap with tortilla.
Соберите тортильи с овощами в следующем порядке: смажьте соусом, затем выложите пекинскую капусту, лук, огурец, помидор, снова соус. Заверните тортилью.
When serving, the tortilla can be cut diagonally and placed on a plate in two pieces. Decorate the dish with juicy herbs and tomatoes.
Тортилью при подаче можно разрезать наискосок и выложите на блюдо двумя кусками. Украсьте блюдо сочной зеленью, помидорами.