Prepare the dough in advance. To do this, pour 2 tbsp into the sifted flour. l. olive oil and alternately three eggs. Knead the dough, if it is too thick, you can add more eggs, wrap in film, let rest for 10-15 minutes.
Приготовьте тесто заранее. Для этого в просеянную муку влейте 2 ст. л. оливкового масла и поочередно три яйца. Замешайте тесто, если слишком густое, можно добавить еще яиц, обверните пленкой, дайте отдохнуть 10-15 минут.
For the filling, finely chop shrimp, olives and grate cheese, mix all ingredients. Roll out the dough thinly, cut out circles using a round mold.
Для начинки мелко нарежьте креветки, маслины и натрите сыр, все компоненты перемешайте. Раскатайте тонко тесто, вырежьте кружочки с помощью круглой формы.
Place the filling on each circle, mold them like dumplings, boil water and cook for 10-15 minutes in salted water.
На каждый круг положите начинку, слепите их как пельмени, вскипятите воду и варите 10-15 минут в подсоленной воде.
Pour the remaining olive oil into the pan, fry the chopped garlic for 1 minute, then add the chopped onion and cherry halves. Fry for a few minutes, add tortellinni, butter, salt and thyme to taste.
На сковороду вылейте остатки оливкового масло, обжарьте нарезанный чеснок 1 минуту, затем всыпьте нарезанный лук и половинки черри. Обжарьте несколько минут, добавьте тортелинни, сливочное масло, соль и тимьян по вкусу.
Serve the tortellini while still hot, add a little grated cheese and garnish with herbs.
Подавайте тортеллини еще горячими, добавьте немного тертого сыра, украсьте зеленью.