Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Peel the carrots and cut into slices. Cut the garlic into slices.
Морковь очистите и нарежьте кружочками. Чеснок нарежьте пластинками.
Place carrots, garlic, horseradish root, salt, hot pepper, bay leaf and herbs on the bottom of a serving jar.
На дно порционной банки выложите морковь, чеснок, корень хрена, соль, острый перец, лавровый лист и зелень.
Place the tomatoes in a jar and fill with water and 1 tbsp. l. vinegar. Let the tomatoes brew for 1 month in a cool, dark place. Bon appetit!
Выложите в банку помидоры и залейте водой и 1 ст. л. уксуса. Дайте помидорам настояться 1 месяц в прохладном темном месте. Приятного аппетита!
Salted tomatoes are a year-round appetizer that's great for family gatherings.
Соленые помидоры — всесезонная закуска, которая отлично подходит для семейных застолий.