Prepare the necessary products in advance. Divide the avocado and remove the pit.
Заранее подготовьте необходимые продукты. Авокадо разделите, уберите косточку.
Boil the ptitim by placing it in boiling water. It is more convenient to boil it in portioned bags, so it will not absorb excess liquid.
Отварите птитим, для этого положите его в кипящую воду. Удобнее отваривать его в порционных пакетиках, так он не вберет в себя лишнюю жидкость.
Cut the avocado, salmon meat into cubes, grate Parmesan cheese on a fine grater. Place the boiled poultry on a plate and drizzle with olive oil. Place salmon and avocado pieces, pour over lemon juice, and sprinkle Parmesan cheese on top.
Порежьте кубиками авокадо, мясо лосося, натрите на мелкой терке сыр пармезан. Отваренный птитим положите в тарелку, сбрызните оливковым маслом. Выложите кусочки лосося и авокадо, полейте соком лимона, сверху посыпьте пармезаном.
Serve with fresh herbs, basil leaves are great. Add lemon or lime wedges if desired.
Подавайте со свежей зеленью, листья базилика отлично подойдут. При желании добавьте дольки лимона или лайма.