Measure out all the ingredients for the dish and prepare them for processing on the stove. Peel and wash the garlic and onion, cut them into small cubes. Wash and dry the champignons. Boil water in a saucepan and set to cook the ptitim. Take water in a volume 2 times larger than the volume of ptitim. Cook for 10-12 minutes, stirring, over low heat. During this time, it will absorb some of the water.
Отмерьте все продукты для блюда, подготовьте их для переработки на плите. Очистите и помойте чеснок и лук, нарежьте их мелким кубиком. Помойте, обсушите шампиньоны. Вскипятите в кастрюле воду и поставьте варить птитим. Воды берите по объёму в 2 раза больше объёма птитима. Варите 10-12 минут, помешивая, на маленьком огне. За это время он впитает в себя часть воды.
Heat oil in a frying pan, add onions, mushrooms and garlic. Fry over low heat for 5-7 minutes, then pepper to taste.
В сковороде разогрейте масло, добавьте лук, грибы и чеснок. Обжаривайте на небольшом огне 5-7 минут, затем поперчите по вкусу.
Add cream and dry basil to the pan, stir and cook for 3-5 minutes.
В сковороду добавьте сливки и сухой базилик, перемешайте и готовьте 3-5 минут.
Pour the poultry from the pan into the pan with the mushrooms, add salt and stir. Cover the pan with a lid, reduce heat and cook the poultry with mushrooms in a creamy sauce for 8-10 minutes.
Пересыпьте птитим из кастрюли в сковороду с грибами, посолите и перемешайте. Сковороду накройте крышкой, уменьшите огонь и готовьте птитим с грибами в сливочном соусе 8-10 минут.
Carefully place the poultry with mushrooms in a small mound on a plate. Garnish with green basil leaves.
Птитим с грибами аккуратно выложите небольшой горкой на блюдо. Украсьте листочками зелёного базилика.