Prepare everything for the salad. Wash the meat and remove the chaff. Wash the tomatoes and arugula. Separate the yolks, measure out the required amount of cheese, vinegar, anchovies, capers, melted butter, regular butter, and olive oil.
Приготовьте всё для салата. Мясо помойте и зачистите от плевы. Помойте помидоры и рукколу. Отделите желтки, отмерьте необходимое количество сыра, уксуса, анчоусов, каперсов, топленого и обычного масла, а также оливкового.
Sprinkle the tenderloin with salt and ground black pepper. Fry until golden brown in olive oil and butter. Place in the oven and keep in it for 20 minutes at 180 degrees.
Вырезку обсыпьте солью и молотым черным перцем. Обжарьте до румяности на оливковом и сливочном масле. Поместите в духовой шкаф и держите в нем 20 минут при 180 градусов.
Chop the anchovies and capers as finely as fashionable. Divide the tomatoes into two parts.
Нарежьте анчоусы и каперсы как модно мельче. Разделите на две части помидоры.
Prepare the sauce. Slowly pour melted butter into the beaten yolks, then wine vinegar, add salt and pepper, prepared anchovies and capers. Stir.
Приготовьте соус. Медленно влейте во взбитые желтки растопленное сливочное масло, потом - винный уксус, всыпьте соль и перец, подготовленные анчоусы и каперсы. Перемешайте.
To serve, cut the meat into thin pieces. Fan them out onto a plate. Use a white dish to contrast with the tomatoes and herbs. Pour the sauce, place the tomato halves and sprinkle with cheese.
Для подачи мясо разрежьте на тонкие кусочки. Выложите их на блюдо веером. Используйте белое блюдо для контраста с помидорами и зеленью. Налейте соус, уложите половинки помидор и посыпьте сыром.