Cut the beef tenderloin into small pieces in advance. Also finely chop the greens.
Заранее порежьте говяжью вырезку небольшими кусочками. Зелень также мелко нарежьте.
Place the pieces of meat in a preheated frying pan without oil and quickly fry on all sides. Reduce gas and cook meat until cooked, about 10 - 15 minutes.
На разогретую сковороду без масла выложите кусочки мяса и быстро обжарьте со всех сторон. Уменьшите газ и доведите мясо до готовности, примерно 10 - 15 минут.
Pour in the wine, then evaporate it over low heat, add the herbs. Add sour cream, stir, add flour, stir again.
Залейте вино, затем выпарите его, на небольшом огне, добавьте зелень. Добавьте сметану, размешайте, добавьте муку, еще раз перемешайте.
Serve the beef tenderloin on a lettuce leaf, add a slice of lemon, and sprinkle additional herbs on top.
Подавайте говяжью вырезку на листе салата, добавьте ломтик лимона, сверху дополнительно посыпьте зеленью.