Rinse the meat in advance, remove unnecessary films and greasy layers. Then dry it and cut it into small pieces.
Заранее промойте мясо, удалите ненужные пленки и сальные прослойки. Затем обсушите его и порежьте на небольшие кусочки.
Place the pieces of meat in a large container, fill with water 2-3 centimeters above the meat and place on high heat. Bring to a boil. When the meat boils, skim off the foam, reduce the heat, add black pepper and bay leaf.
Опустите кусочки мяса в большую емкость, залейте водой на 2-3 сантиметра выше мяса и поставьте на сильный огонь. Доведите до кипения. Когда мясо закипит, снимите пенку, уменьшите огонь, добавьте черный перец и лавровый лист.
After 10 minutes, remove the bay leaf. After an hour and a half, add salt to taste. The broth should be slightly undersalted. When ready, turn off the heat and divide the stew into jars.
Через 10 минут вытащите лавровый лист. Через полтора часа добавьте соль по вкусу. Бульон должен быть слегка недосолен. По готовности выключите огонь и разложите тушенку по банкам.
Serve the stew with fresh herbs and add ground black pepper to taste.
Подавайте тушенку со свежей зеленью, добавляйте по вкусу черный молотый перец.