Boil the meat broth; to do this, place the meat in a saucepan or cauldron, wait until it boils and continue cooking over low heat for an hour. At the end of cooking, add salt and chopped garlic.
Отварите мясной бульон, для этого поместите в кастрюлю или казан мясо, дождитесь закипания и продолжайте варить на небольшом огне, в течение часа. По окончании варки посолите и добавьте измельчённый чеснок.
Cut the beef into 4 cm pieces. Fry in a well-heated frying pan with butter for about 10-12 minutes. Cut the onion into small cubes and carrots into strips.
Говядину нарежьте кусочками по 4 сантиметра. Обжарьте на хорошо разогретой сковороде с добавлением сливочного масла, около 10-12 минут. Нарежьте лук небольшими кубиками, морковь соломкой.
Heat a frying pan, add a little oil and sauté the onions and carrots until translucent. Place the vegetables in a saucepan, sprinkle with flour, pour in wine and simmer for about 5 minutes until the alcohol evaporates.
Нагрейте сковороду, добавьте немного масла и пассируйте лук и морковь до полупрозрачности. Выложите овощи в кастрюлю, посыпьте мукой, залейте вином и тушите около 5 минут, чтобы выпарился алкоголь.
Scald the tomatoes with boiling water, remove the skin and grind in a blender. Add chopped tomatoes to the pan, add the fried meat, pour in the broth and simmer until half cooked.
Помидоры ошпарьте кипятком, снимите кожицу и измельчите в блендере. Добавьте измельчённые помидоры в кастрюлю, туда же всыпьте обжаренное мясо, налейте бульон и тушите до полуготовности.
Peel and cut the potatoes, add to the meat, then green beans, spices and simmer until done.
Картофель очистите и нарежьте, добавьте к мясу, затем стручковую фасоль, специи и тушите до готовности.
Do not serve the dish immediately, let it sit for about 10-15 minutes and only then serve. Supplement with fresh vegetables and black bread.
Не подавайте блюдо сразу же, дайте ему настояться около 10-15 минут и только затем подавайте. Дополняйте свежими овощами и черным хлебом.