Rub the meat with salt and pepper. Fry in olive oil over high heat for 2 minutes on each side.
Мясо натрите солью и перцем. Обжарьте на оливковом масле на сильном огне по 2 минуты с каждой стороны.
After frying, coat the meat with mustard. Finely chop the mushrooms, add salt and pepper. Fry in a dry frying pan for 7 minutes.
После обжаривания обмажьте мясо горчицей. Мелко нарубите грибы, посолите, поперчите. На сухой сковороде жарьте 7 минут.
Cut the ham and lay it out overlapping. Distribute the mushrooms over the ham, place the beef on top, wrap in film, and place in the refrigerator for 20 minutes. Roll out the dough, brush the edges with beaten yolks, place the meat on the dough and wrap.
Порежьте ветчину, выложите ее внахлест. Распределите грибы по ветчине, положите сверху говядину, обверните плёнкой, положите в холодильник на 20 минут. Тесто раскатайте, смажьте края взбитыми желтками, выложите на тесто мясо и заверните.
Brush with yolk, make cuts and salt. Bake in the oven at 180-190 C for about 40-50 minutes.
Смажьте желтком, сделайте надрезы и посолите. Запекайте в духовке при температуре 180-190 С около 40-50 минут.
Serve the beef cut into pieces and garnish with sprigs of fresh herbs. Make your presentation unique by placing the meat on lettuce leaves.
Подавайте говядину нарезанной на кусочки, украшайте веточками свежей зелени. Сделайте подачу необычной, положив мясо на листья салата.