Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок нарежьте тонкими пластинками.
Cut the onion into thin half rings.
Лук нарежьте тонкими полукольцами.
Remove the stem and seeds from the pepper. Cut the pepper into rings.
У перца удалите плодоножку и семена. Нарежьте перец кольцами.
Chop the parsley finely.
Петрушку порубите мелко.
Place sugar, salt, garlic, black peppercorns and coriander on the bottom of the jar.
Выложите на дно банки сахар, соль, чеснок, черный перец горошком и кориандр.
Prepare the marinade. Pour water into the pan and add mustard.
Приготовьте маринад. В кастрюлю налейте воды и добавьте горчицу.
Cook the water and mustard for 5-7 minutes until it boils and the mustard is completely dissolved.
Варите воду и горчицу в течение 5–7 минут до закипания и полного растворения горчицы.
Add cucumbers and bell peppers to the jars and pour the marinade over the vegetables. Let the cucumbers steep for 2-3 days. Bon appetit!
Добавьте в банки огурцы и сладкий перец и залейте овощи маринадом. Дайте огурцам настояться в течение 2–3 дней. Приятного аппетита!
Guests will definitely appreciate this salad in combination with warm baguette croutons.
Гости точно оценят такой салат в сочетании с теплыми гренками из багета.