Wash the potatoes, boil until tender, peel and chop well.
Помойте картофель, отварите до готовности, очистите от кожуры и хорошо измельчите.
Place chopped potatoes, flour, egg, salt and pepper in a bowl. Mix all ingredients and prepare the dough. Cover with a towel and leave for a while.
В миску положите измельчённую картошку, муку, яйцо, соль перец. Смешайте все компоненты и приготовьте тесто. Накройте полотенцем и оставьте на некоторое время.
Peel the onion and cut into cubes, wash the tomatoes and also cut into cubes. Pour oil into a preheated frying pan, add chopped onions, tomatoes and tomato sauce, fry over medium heat for 3 minutes, cut the meat into cubes and add to the frying pan, fry for 30 minutes.
Почистите лук и порежьте на кубики, помидоры помойте и также нарежьте кубиками. В разогретую сковороду налейте масло, опустите нарезанный лук, помидоры и томатный соус, жарьте на среднем огне 3 минуты, мясо порежьте кубиками и добавьте в сковороду, жарьте 30 минут.
After the dough has rested, make flagella and cut each flagella into 1.5-2 cm. Place the prepared gnocchi in boiling water with salt and cook for 2-3 minutes. Then remove from the water, add to the frying pan with the meat, and fry for another 3 minutes.
После того как тесто отдохнуло, сделайте жгутики и нарежьте каждый жгутик на 1.5 -2 см. В кипящую воду с солью опустите готовые ньокки и варим 2-3 минуты. Затем выньте из воды, добавьте в сковороду к мясу, жарьте ещё 3 минуты.
Serve the dish, garnishing it with fresh herbs and using lettuce leaves.
Подавайте блюдо, украсив его свежей зеленью, используйте для подачи листья салата.