Wash the potatoes and boil them until tender.
Помойте картофель, отварите его до готовности.
Prepare the following products for frying: cut the onion into half rings, smaller garlic, mushrooms into slices. Melt the butter in a frying pan, fry the onion and garlic until golden brown, add the mushrooms.
Подготовьте для обжаривания следующие продукты: нарежьте лук полукольцами, чеснок помельче, грибы пластинами. На сковороде растопите сливочное масло, поджарьте лук и чеснок до золотой корочки, добавьте грибы.
Fry until done, add cream and simmer for another couple of minutes. Peel the potatoes, mash them into puree, add the yolk and flour, knead the dough, divide into several parts and roll into a rope, 3 centimeters thick, cut into slices and press with a fork.
Жарьте до готовности, добавьте сливки и тушите ещё пару минут. Картофель очистите, растолките в пюре, добавьте желток и муку, замесите тесто, разделите на несколько частей и скатайте жгут, толщиной 3 сантиметра, разрежьте на дольки и примните вилкой.
Prepare at once the required number of servings that you will boil, boil water, boil the gnocchi in salted water for 3-4 minutes, remove with a slotted spoon. Immediately grate the cheese on top and place the sauce next to it, stirring if desired.
Приготовьте сразу нужное количество порций, который будете отваривать, вскипятите воду, отварите ньокки с подсоленной воде 3-4 минуты, достаньте шумовкой. Сразу натрите сверху сыр и выложите рядом соус, по желанию можно перемешать.
Serve the gnocchi hot, garnish with sprigs of fresh herbs, and add more cream.
Подавайте ньокки горячими, украшайте веточками свежей зелени, дополнительно можно полить еще сливками.