Wash the potatoes, fill the pan with water, lower the potatoes and boil until tender.
Помойте картофель, наполните кастрюлю водой, опустите картофель и отварите до готовности.
Cool the boiled potatoes and peel them. Then grind it. Make sure there are no lumps. Then add salt and sifted flour to the potatoes, mix all the ingredients to get a dough that does not stick to your hands.
Отварной картофель остудите и очистите от кожуры. Затем измельчите его. Следите, чтобы не было комков. Затем добавьте к картофелю соль и просеянную муку, перемешайте все ингредиенты, чтобы получить тесто, не липнущее к рукам.
Divide the dough into 2 parts, roll out a rope from each and cut into pads up to 3 centimeters long. Boil in boiling water for no more than 7 minutes, until almost fully cooked.
Разделите тесто на 2 части, из каждой раскатайте жгут и порежьте на подушечки до 3 сантиметров длиной. Отварите в кипящей воде не более 7 минут, до почти полной готовности.
Add oil to a preheated frying pan and lower the gnocchi, fry for 2 minutes, then grate the cheese and sprinkle it over the finished dish.
В разогретую сковороду добавьте масло и опустите ньокки, жарьте 2 минуты, затем натрите на тёрке сыр, и посыпьте им готовое блюдо.
Serve the gnocchi, garnishing each portion with chopped parsley and additionally sprinkle with grated cheese.
Подавайте ньокки, украшая каждую порцию порезанной петрушкой и дополнительно ещё присыпьте тёртым сыром.