Rinse the beef under running water, wash the vegetables, peel the garlic.
Промойте говядину под проточной водой, помойте овощи, очистите чеснок от шелухи.
Cut the beef along the grain into sticks and place in a deep bowl. Chop the garlic with a knife. Add chili and teriyaki sauces, garlic, sesame seeds, salt and pepper to the meat, mix thoroughly and leave for an hour.
Нарежьте говядину вдоль волокон на брусочки и поместите в глубокую миску. Измельчите чеснок ножом. К мясу добавьте соусы чили и терияки, чеснок, кунжут, соль и перец по вкусу, тщательно перемешайте и оставьте на час.
Cut carrots, zucchini, bell and red peppers into strips. Place the marinated meat in a heated wok pan with oil and fry for 8-10 minutes. Then add the chopped vegetables and cook for another 7 minutes until the carrots are soft.
Нарежьте соломкой морковь, кабачок, болгарский и красный перцы. На разогретую сковороду вок с маслом выложите замариновавшееся мясо и обжаривайте 8-10 минут. Затем добавьте нарезанные овощи и готовьте еще 7 минут до мягкости моркови.
Pour boiling water over the rice noodles and leave for 3 minutes; after three minutes, drain in a colander and rinse with cold water. Add green beans to the meat and vegetables, fry for 3-5 minutes, then add noodles, mix everything and remove from heat.
Залейте рисовую лапшу кипятком и оставьте на 3 минуты, по истечении трех минут откиньте на дуршлаг и промойте холодной водой. Отправьте к мясу с овощами стручковую фасоль, обжаривайте 3-5 минут, а затем добавьте лапшу, перемешайте все и снимите с огня.
Serve the finished dish in portioned plates, garnish with sesame seeds. Complete the serving with a bowl of sauces and bamboo chopsticks.
Подавайте готовое блюдо с порционных тарелочках, украсьте кунжутом. Дополните подачу мисочкой с соусами и бамбуковыми палочками для еды.