Prepare a frying pan, bowl, plates, wash the vegetables.
Подготовьте сковородку, миску, тарелки, помойте овощи.
Wash the meat and cut into small pieces. Peel the bell pepper from the stalk and seeds, rinse and cut into large strips or squares about 2x2 cm.
Мясо помойте и нарежьте небольшими кусочками. Болгарский перец очистите от плодоножки и семян, промойте и нарежьте крупной соломкой или квадратиками примерно 2х2 см.
Cut the onion into wide slices along the bulb. Peel the carrots and cut into thin strips. Also peel the eggplants and zucchini and chop them into cubes of the same size.
Репчатый лук нарежьте на широкие ломтики вдоль луковицы. Почистите морковь и нарежьте тонкой соломкой. Баклажаны и кабачки также очистите и измельчите кубиками одинакового размера.
Heat vegetable oil in a wok pan and add the meat there. Stir, cover with a lid and simmer in its own juice over low heat until all the water has evaporated.
Разогрейте в сковороде вок растительное масло и отправьте туда мясо. Перемешайте, накройте крышкой и поставьте томиться в собственном соку на медленном огне, пока не выпарится вся вода.
Fry the onions in a small amount of vegetable oil. Then add chopped bell pepper to the onion and fry over low heat until the vegetables soften slightly. Fry the zucchini and eggplant over high heat, drain off excess oil.
В небольшом количестве растительного масла обжарьте репчатый лук. Затем к луку добавьте нарезанный болгарский перец и жарьте на не большом огне до легкого размягчения овощей. На сильном огне обжарьте кабачки и баклажаны, слейте лишнее масло.
When the water has evaporated from the meat, fry the kuoschi until golden brown. Then add the carrots and, stirring, fry for another 5 minutes. Pour in soy sauce and stir.
Когда из мяса выпарится вода, обжарьте куосчки до румяности. Затем добавьте морковку и, помешивая, обжаривайте еще 5 минут. Влейте соевый соус и перемешайте.
Combine all the fried vegetables in a deep bowl, add salt and pepper to taste. Place the noodles in boiling salted water and cook strictly according to the instructions on the package. The finished noodles should be rinsed in cold water and added to vegetables and meat.
Соедините все обжаренные овощи в глубокой миске, добавьте соль и перец по вкусу. В кипящую подсоленную воду опустите лапшу и варите строго по инструкции на упаковке. Готовую лапшу нужно промыть в холодной воде и выложить к овощам и мясу.
Serve noodles sprinkled with sesame seeds and fresh parsley.
Подавайте лапшу, посыпав кунжутом и свежей петрушкой.