Check all ingredients. Wash vegetables and herbs.
Проверьте все ингредиенты. Помойте овощи и зелень.
Cut the bell pepper into small cubes.
Порежьте болгарский перец мелкими кубиками.
Finely chop the dill.
Мелко порежьте укроп.
Place the chopped peppers in a deep bowl.
Переложите нарезанный перец в глубокую миску.
Add cream cheese to peppers.
Добавьте к перцу сливочный сыр.
Add dill to cheese and pepper.
Добавьте к сыру и перцу укроп.
Place mayonnaise in a bowl.
Переложите в миску майонез.
Add cod liver.
Добавьте печень трески.
Mix thoroughly until smooth.
Тщательно перемешайте до однородности.
Spread a sheet of pita bread on the board.
Расстелите на доске лист лаваша.
Place the cod liver filling on the pita bread.
Выложите начинку с печенью трески на лаваш.
Distribute the filling over the pita bread. Leave some space without filling on one side of the pita bread. The edges of the pita bread should also be left clean. This way the roll will look neater and it will be easier to wrap it.
Распределите начинку по лавашу. Оставьте свободное место без начинки с одной из сторон лаваша. Краешки лаваша также следует оставить чистыми. Так рулет будет выглядеть аккуратнее, а завернуть его будет проще.
Place salad over filling.
Выложите салат на начинку.
Roll the roll and put it in the refrigerator for 20-30 minutes to soak the pita bread.
Сверните рулет и положите его в холодильник на 20-30 минут, чтобы лаваш пропитался.
Cut the roll into strips, garnish with fresh herbs and serve.
Нарежьте рулет полосками, украсьте свежей зеленью и подавайте к столу.