Cut the butter into cubes and leave to soften at room temperature so that the dough acquires the correct thickness and structure when kneading. Leave the condensed milk at room temperature as well. Preheat the oven to 190-200 degrees and line a baking tray with baking paper.
Сливочное масло нарежьте кубиками и оставьте размягчаться при комнатной температуре, чтобы тесто при замесе приобрело правильную густоту и структуру. Сгущенное молоко также оставьте при комнатной температуре. Разогрейте духовку до 190-200 градусов и застелите противень бумагой для выпекания.
Prepare the dough for the eclairs. Pour water into a saucepan, add a little salt and put on fire. Add butter and boil everything together. When the butter has melted, add flour and mix the dough vigorously until smooth. Then remove it from the heat and cool. Add eggs one at a time. Mix the dough thoroughly after each egg.
Приготовьте тесто для эклеров. В кастрюлю налейте воду, добавьте немного соли и поставьте на огонь. Добавьте сливочное масло и все вместе вскипятите. Когда масло растопится, добавьте муку и интенсивно перемешайте тесто до однородного состояния. Затем снимите его с огня и остудите. Добавьте поочередно яйца. После каждого яйца тщательно перемешивайте тесто.
Bake homemade eclairs. Place the dough in a pastry bag and use it to lightly press the dough onto the baking sheet in the form of strips. Place the oven in a preheated oven at 190-200 degrees and bake for 10 minutes, then reduce the temperature to 180 degrees and bake for another 20-25 minutes. Remove the finished eclairs and cool.
Испеките домашние эклеры. Тесто переложите в кондитерский мешок и с помощью него легким движением выдавите тесто на противень в виде полосок. Поставьте в разогретую до 190-200 градусов духовку и выпекайте 10 минут, затем уменьшите температуру до 180 градусов и пеките еще 20-25 минут. Готовые эклеры достаньте и остудите.
Make chocolate cream. Place softened butter in a bowl and pour in condensed milk. Beat the cream until it becomes smooth and shiny. Add cocoa powder and stir again.
Сделайте шоколадный крем. В миску выложите размягченное сливочное масло и вылейте сгущенное молоко. Взбивайте крем, пока он не станет гладким и блестящим. Добавьте какао-порошок и еще раз перемешайте.
Fill the eclairs with chocolate cream. Using a pastry syringe or knife, make a hole in the side of the eclair and fill it with a small amount of cream. Fill all the cakes this way.
Наполните эклеры шоколадным кремом. С помощью кулинарного шприца или ножа сделайте дырочку в боку эклера и заполните его небольшим количеством крема. Таким образом заполните все пирожные.
Sprinkle homemade brownies with chocolate cream with powdered sugar and serve.
Домашние пирожные с шоколадным кремом посыпьте сахарной пудрой и подавайте к столу.