Sift the flour, cut the butter into cubes. To decorate the cakes, fry the peanuts in a dry frying pan and grind them in a mortar. Preheat the oven to 200 degrees. Grease a baking sheet with oil or line it with parchment.
Муку просейте, сливочное масло нарежьте кубиками. Арахис для украшения пирожных обжарьте на сухой сковороде и измельчите в ступке. Духовку разогрейте до 200 градусов. Противень смажьте маслом или застелите пергаментом.
Make the dough for the eclairs. Pour water into a saucepan, add cubes of butter, a little salt and put on fire. When the mixture boils, add all the flour and begin kneading vigorously. Then remove the pan from the heat and let cool slightly. Add one egg at a time into the dough, stirring until smooth each time. The finished dough should be medium thick and stick to a spoon.
Сделайте тесто для эклеров. В кастрюлю налейте воды, добавьте кубики сливочного масла, немного соли и поставьте на огонь. Когда масса закипит, всыпьте всю муку и начните интенсивно вымешивать. Затем кастрюлю снимите с огня и дайте немного остыть. Вводите в тесто строго по одному яйцу, каждый раз вымешивая до однородности. Готовое тесто должно получиться средней густоты и тянуться за ложкой.
Prepare the eclairs. Transfer the dough into a pastry bag and form eclairs 5-7 centimeters long on a baking sheet, leaving sufficient distance between them, since the dough will increase significantly in volume during baking. Place in an oven preheated to 200 degrees and bake for 10 minutes, then reduce the temperature to 180 degrees and bake for another 20 minutes. Do not open the oven door to prevent the eclairs from settling.
Приготовьте эклеры. Тесто переложите в кондитерский мешок и сформируйте на противне эклеры длиной 5-7 сантиметров, оставляя между ними достаточное расстояние, так как тесто в процессе выпечки значительно увеличится в объеме. Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку и выпекайте 10 минут, затем уменьшите температуру до 180 градусов и выпекайте еще 20 минут. Дверцу духовки не открывайте, чтобы эклеры не осели.
Make curd cream. Whip the cream into a stable foam. Finally add half the powdered sugar and mix. Grind the cottage cheese through a fine sieve, then mix with the remaining powdered sugar. Mix cream with cottage cheese.
Сделайте творожный крем. Сливки взбейте в устойчивую пену. В конце добавьте половину сахарной пудры и перемешайте. Творог перетрите через мелкое сито, затем смешайте с оставшейся сахарной пудрой. Смешайте сливки с творогом.
Fill the eclairs with curd cream. Make small slits on the side of each eclair and fill them with curd cream.
Заполните эклеры творожным кремом. Делайте на каждом эклере небольшие разрезы сбоку и заполняйте их творожным кремом.
Grease each cake with chocolate glaze, sprinkle with chopped peanuts and serve.
Каждое пирожное смажьте шоколадной глазурью, посыпьте измельченным арахисом и подавайте к столу.