Prepare ingredients for stuffed zucchini in the oven. Cut the zucchini lengthwise into two halves. Scoop out the pulp with a spoon and grate it on a fine grater. Chop the onion. Cut the tomatoes into slices. Peel the potatoes and grate them on a medium grater. Tip: Zucchini can also be cooked into barrels by cutting it crosswise, leaving the bottom of the pulp and scooping out most of the core.
Подготовьте продукты для фаршированных кабачков в духовке. Кабачки разрежьте вдоль на две половины. Извлеките ложкой мякоть, натрите ее на мелкой терке. Луковицу измельчите. Помидоры нарежьте дольками. Картофель почистите, натрите на средней терке. Совет: Кабачки можно приготовить и в виде бочонков, если разрезать их поперек, оставив дно из мякоти и выскоблив основную часть сердцевины.
Make the filling. Rub the resulting zucchini “boats” with salt. Fry the onion in oil in a frying pan for 3 minutes, add minced meat. Cook for 10 minutes. Add potatoes and zucchini pulp. Fry for another 7-8 minutes. Salt, pepper, stir. Let cool slightly.
Сделайте начинку. Натрите получившиеся кабачковые "лодочки" солью. Лук обжарьте в масле на сковороде 3 минуты, добавьте мясной фарш. Готовьте 10 минут. Добавьте картофель, мякоть кабачка. Жарьте еще 7-8 минут. Посолите, поперчите, перемешайте. Дайте немного остыть.
Prepare zucchini stuffed with minced meat. Place the zucchini "boats" in a greased baking dish. Fill with filling. Place tomato slices on top. Beat the egg. Brush the tops of the tomatoes with the egg mixture. Bake at 180 degrees for 45-50 minutes.
Приготовьте кабачки, фаршированные фаршем. "Лодочки" из кабачков выложите в форму для запекания, смазанную маслом. Наполните начинкой. Сверху разложите дольки помидоров. Взбейте яйцо. Смажьте помидоры сверху яичной смесью. Запекайте при 180 градусах 45-50 минут.
Before serving, sprinkle the baked stuffed zucchini with shavings of grated cheese.
Перед подачей запеченные фаршированные кабачки посыпьте стружкой из тертого сыра.