Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Cut the cabbage into thin strips.
Капусту нарежьте тонкой соломкой.
Finely chop the onion and garlic.
Лук и чеснок нарежьте мелко.
Place the cabbage in a deep bowl. Add salt, sugar, vinegar to it.
Капусту переложите в глубокую миску. Добавьте к ней соль, сахар, уксус.
Cover the cabbage with a plate, place a weight on it and leave the cabbage to marinate for 20-25 minutes.
Закройте капусту тарелкой, установите на нее груз и оставьте капусту мариноваться на 20–25 минут.
In a separate container, thoroughly mix the onion, garlic, red pepper and vegetable oil.
В отдельной емкости тщательно перемешайте лук, чеснок, красный перец и растительное масло.
Mix the cabbage, onion and garlic thoroughly.
Тщательно перемешайте капусту с луком и чесноком.
Place the Korean salad into serving jars and let it brew for 1-2 days. Bon appetit!
Разложите салат по-корейски по порционным баночкам и дайте ему настояться в течение 1–2 дней. Приятного аппетита!
Guests will definitely appreciate the Korean salad combined with warm baguette croutons.
Гости точно оценят салат по-корейски в сочетании с теплыми гренками из багета.