Prepare ingredients for stuffing zucchini. Wash the zucchini. Peel the onion and chop it. Wash the tomatoes. Grate the cheese on a coarse grater. Prepare minced meat. Tip: For cooking, it is better to choose small varieties of zucchini, from which it is easy to make boats.
Подготовьте продукты для фарширования кабачков. Кабачки помойте. Лук почистите, измельчите. Помидоры помойте. Сыр натрите на крупной терке. Приготовьте мясной фарш. Совет: Для приготовления лучше выбирать мелкие сорта кабачков, из которых легко делать лодочки.
Prepare the vegetables. Cut the zucchini in half lengthwise and remove the seeds with a spoon, forming boats. Cut the tomatoes into medium slices.
Подготовьте овощи. Кабачки разрежьте вдоль пополам и удалите ложкой семена, образовав лодочки. Помидоры нарежьте средними дольками.
Prepare stuffed zucchini. Mix minced meat, onion, salt, pepper. Place the zucchini boats on a baking sheet, greased with oil, salt and pepper. Stuff them with minced meat. Place tomato slices on top and sprinkle with grated cheese.
Приготовьте фаршированные кабачки. Смешайте фарш, лук, соль, перец. Выложите лодочки из кабачков на противень, смазанный маслом, посолите, поперчите. Начините их фаршем. Сверху выложите дольки помидоров, посыпьте тертым сыром.
Bring the zucchini to readiness. Bake stuffed zucchini at 200 degrees for 35-40 minutes under or without foil.
Доведите кабачки до готовности. Запекайте фаршированные кабачки при 200 градусах 35-40 минут под фольгой или без нее.
Serve the stuffed zucchini hot without cutting into pieces.
Подавайте фаршированные кабачки в горячем виде, не разрезая на кусочки.