Making homemade gnocchi will be even easier if you prepare everything in advance. The right step is to wash the egg so that no dirt gets into the dough. Sift the flour. To serve, grate the cheese on a fine grater. Prepare your cutlery.
Готовить домашние клецки будет еще проще, если все заранее подготовить. Правильным шагом будет помыть яйцо, чтобы в тесто не попало никакой грязи. Муку просейте. Сыр для подачи натрите на мелкой терке. Подготовьте столовые приборы.
Make the dumpling dough. Take an egg and separate the white from the yolk. Mix the yolk with butter. While stirring continuously, gradually add milk. Add flour, salt and whisk until smooth. In a separate container, beat the egg whites to a stable foam and place them in the dough. Stir.
Сделайте тесто для клецек. Возьмите яйцо и отделите белок от желтка. Желток смешайте с маслом. Непрерывно перемешивая, постепенно добавьте молоко. Введите муку, соль и смешайте венчиком до однородной консистенции. В отдельной емкости взбейте белок до устойчивой пены и выложите его в тесто. Перемешайте.
Cook the dumplings. Boil water in a saucepan and salt it to taste. Take two dessert spoons and wet them with water. Take a small amount of dough with one spoon, and with the other help it go into boiling water. Form all the dumplings in this manner. After the dumplings float, cook the soup for another 3-4 minutes.
Сварите клецки. Вскипятите в кастрюле воду и подсолите ее по вкусу. Возьмите две десертные ложки и смочите их водой. Одной ложкой возьмите небольшое количество теста, а другой помогите ему отправиться в кипящую воду. Таким образом сформируйте все клецки. После того, как клецки всплывут, варите суп еще 3-4 минуты.
Before serving, sprinkle the delicious homemade dumpling soup with grated cheese.
Перед подачей посыпьте вкусный суп с домашними клецками тертым сыром.