Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Remove the stem and seeds from the bell pepper and cut into strips.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, нарежьте соломкой.
Cut the tomatoes into thin slices.
Помидоры нарежьте на тонкие дольки.
Peel the carrots and cut into thin strips.
Морковь очистите и нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
In a deep bowl, combine vegetables and grated garlic, add salt, a mixture of peppers, vegetable oil and vinegar.
В глубокой миске соедините овощи и натертый чеснок, добавьте соль, смесь перцев, растительное масло и уксус.
Mix all ingredients thoroughly. Divide the salad into portioned jars and let it brew for 2-3 days. Bon appetit!
Тщательно перемешайте все ингредиенты. Разложите салат по порционным баночкам и дайте ему настояться в течение 2-3 дней. Приятного аппетита!
Serve this salad with baguette croutons.
Подавайте такой салат вместе с гренками из багета.