Wash the chicken under running water and dry with a clean cloth towel. Peel the onions, carrots and garlic. Cut the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater, pass the garlic through a press or cut into thin slices. Rinse the buckwheat under running water and place in a sieve. Prepare a baking sheet, a needle and thick threads. Turn the oven on 180 degrees.
Курицу вымойте под проточной водой, обсушите чистым тканевым полотенцем. Лук, морковь и чеснок почистите. Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке, чеснок пропустите через пресс или нарежьте тонкими пластинками. Гречку промойте под проточной водой, откиньте на сито. Приготовьте противень, иголку и толстые нитки. Включите духовку на 180 градусов.
Marinate the chicken. In a deep container, mix salt, pepper, chicken seasoning, garlic and mayonnaise. Rub the carcass thoroughly on all sides.
Замаринуйте курицу. В глубокой емкости смешайте соль, перец, приправу для курицы, чеснок и майонез. Тщательно натрите тушку со всех сторон.
Prepare the roast. Heat a frying pan, add vegetable oil, add onions and carrots, fry for 8-10 minutes.
Приготовьте зажарку. Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло, выложите лук и морковь, обжаривайте в течение 8-10 минут.
Prepare buckwheat. Pour water into a saucepan at a ratio of 1:2 (ratio of cereal to liquid), boil, add a little salt, and pour in the washed cereal. Place over medium heat, cover and cook for about 10-12 minutes.
Приготовьте гречневую крупу. Налейте в кастрюлю воду из расчета 1:2 (соотношение крупы и жидкости), вскипятите, немного посолите, высыпьте промытую крупу. Поставьте на средний огонь, накройте крышкой и варите около 10-12 минут.
Make the filling. Combine boiled buckwheat with fried vegetables and mix.
Сделайте начинку. Отварную гречку соедините с обжаренными овощами и перемешайте.
Stuff the chicken and bake it in the oven. Fill the chicken belly with the filling and secure with toothpicks. Place on a baking sheet and place in the oven for 90 minutes. Then take out the baking sheet and remove the toothpicks.
Нафаршируйте курицу и запеките ее в духовом шкафу. Брюшко курицы заполните начинкой, закрепите зубочистками. Выложите на противень и поставьте в духовку на 90 минут. Затем достаньте противень и удалите зубочистки.
Place the buckwheat stuffed chicken on a wide flat dish. Place a bowl of sour cream sauce nearby.
Фаршированную гречкой курицу выложите на широкое плоское блюдо. Рядом поставьте пиалу со сметанным соусом.