Wash the vegetables and dry with paper towels. Peel the onions, garlic and carrots. Remove the stem, seeds and internal membranes from the bell pepper. Prepare sterilized jars with lids. Boil rice to serve.
Овощи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Лук, чеснок и морковь очистите. У болгарского перца удалите плодоножку, семена и внутренние перегородки. Приготовьте стерилизованные банки с крышками. Отварите рис для подачи.
Prepare the eggplants. Cut the eggplants into thin long strips, sprinkle with 0.5 tsp. salt and leave for 1 hour. Drain off the liquid released during the salting process and squeeze out the eggplants. Then fry in a frying pan with vegetable oil until golden brown, stirring occasionally. Approximate cooking time 15 minutes.
Подготовьте баклажаны. Баклажаны нарежьте тонкой длинной соломкой, посыпьте 0,5 ч.л. соли и оставьте на 1 час. Выделившуюся в процессе засолки жидкость слейте, баклажаны отожмите. Затем обжарьте на сковороде с добавлением растительного масла до золотистой корочки, периодически помешивая. Ориентировочное время приготовления 15 минут.
Chop the remaining vegetables. Cut the bell pepper into strips, the onion into cubes or half rings, grate the carrots on a Korean grater, chop the hot pepper and garlic with a knife.
Измельчите остальные овощи. Болгарский перец нарежьте соломкой, лук - кубиками или полукольцами, морковь натрите на корейской терке, острый перец и чеснок измельчите ножом.
Combine the ingredients and marinate the eggplants. Place bell peppers, carrots, onions in a bowl, add hot eggplants, stir. Then add hot pepper, garlic, all the spices (sugar, salt, seasoning for Korean carrots, ground coriander) to the vegetables, pour in the vinegar and stir. Leave at room temperature for 4-5 hours, stir several times during this time. Store pickled eggplants in sterilized jars and refrigerate.
Соедините продукты и замаринуйте баклажаны. В миску сложите болгарский перец, морковь, лук, добавьте горячие баклажаны, перемешайте. Затем добавьте к овощам острый перец, чеснок, все специи (сахар, соль, приправу для корейской моркови, молотый кориандр), влейте уксус и перемешайте. Оставьте при комнатной температуре на 4-5 часов, несколько раз за это время перемешайте. Храните маринованные баклажаны в стерилизованных банках в холоде.
Serve Korean marinated eggplants with boiled rice.
Маринованные баклажаны по-корейски подавайте к столу с отварным рисом.