Prepare ingredients for making stuffed chicken thighs. Wash the thighs well and dry. Peel the garlic and chop finely. Grate the cheese on a fine grater.
Подготовьте продукты для приготовления фаршированных бедер курицы. Бедра хорошо помойте, обсушите. Чеснок почистите и мелко порежьте. Сыр натрите на мелкой терке.
Prepare stuffed thighs. Sprinkle chicken thighs with salt, pepper mixture and seasoning. Gently pull back the skin and use a knife to make slits in the fillet (not all the way through). Stuff the slits in the thighs with grated cheese, pressing it well in along with the chopped garlic. Add a little salt on top.
Приготовьте фаршированные бедрышки. Бедра курицы посыпьте солью, смесью перцев и приправой. Аккуратно оттяните кожу и ножом сделайте прорези в филе (не насквозь). Разрезы в бедрышках начините тертым сыром, хорошо вдавливая его внутрь вместе с порезанным чесноком. Немного подсолите сверху.
Serve stuffed chicken thighs with a side dish of boiled rice and fresh vegetables.
Подавайте фаршированные бедра курицы с гарниром из отварного риса и свежими овощами.