Peel the onion, wash it and cut it into cubes. Peel the cabbage from the outer leaves, wash and cut into thin strips. Sort the dill and green onions and rinse. Finely chop the dill. Hard boil the eggs for the filling, cool and cut into small cubes. Remove the ingredients for the dough from the refrigerator and measure out the required amount. Sift the flour through a sieve. Tip: To prevent eggs from cracking, add a pinch of salt to the water when boiling.
Лук очистите, помойте и нарежьте кубиками. Капусту очистите от верхних листьев, помойте и нарежьте тонкой соломкой. Укроп и зеленый лук переберите и промойте. Укроп мелко нарежьте. Сварите яйца для начинки вкрутую, остудите и нарежьте мелкими кубиками. Ингредиенты для теста достаньте из холодильника и отмерьте необходимое количество. Муку просейте через сито. Совет: чтобы яйца не потрескались, при варке добавьте в воду щепотку соли.
Make the dough. In a bowl, combine sour cream, eggs and mayonnaise. Stir. Mix flour, baking powder, salt and combine liquid and dry ingredients. The consistency of the dough should be similar to pancake dough.
Сделайте тесто. В миске соедините сметану, яйца и майонез. Перемешайте. Смешайте муку, разрыхлитель, соль и соедините жидкие и сухие компоненты. Тесто по консистенции должно получиться похожим на тесто для оладьев.
Prepare the filling. Heat vegetable oil in a frying pan, add onion, fry for 3 minutes, add cabbage, stir and simmer for 30 minutes. Then mix the stewed vegetables, dill and chopped eggs, add salt and pepper, and stir.
Приготовьте начинку. Разогрейте на сковороде растительное масло, выложите лук, обжарьте 3 минуты, добавьте капусту, перемешайте и тушите 30 минут. Затем смешайте тушеные овощи, укроп и нарезанные яйца, посолите и поперчите, перемешайте.
Place the cake in the pan and bake. Line a baking pan with parchment. Pour 1/3 of the dough into it, place it on it and distribute the filling. Pour the remaining dough on top. Bake the pie in an oven preheated to 190 degrees for 35-40 minutes. Then cool and carefully remove the cake from the pan.
Поместите пирог в форму и испеките. Форму для выпечки застелите пергаментом. Вылейте в нее 1/3 часть теста, на него выложите и распределите начинку. Сверху вылейте оставшееся тесто. Выпекайте пирог в разогретой до 190 градусов духовке 35-40 минут. Затем остудите и аккуратно извлеките пирог из формы.
Serve the cabbage pie warm. Cut the pie into portions, place a napkin in a diamond shape on a plate, place a piece of pie on top, and place a green onion next to it.
Подавайте пирог с капустой теплым. Нарежьте пирог на порции, положите на тарелку салфетку ромбом, сверху положите кусок пирога, рядом выложите перо зеленого лука.