Weigh all ingredients. Peel and rinse onions, carrots and cabbage. Wash and peel the cucumber. Wash the tomato and remove the stem. Heat the milk to 35-38 degrees. Dissolve pressed yeast in a small amount of warm milk. Hard-boil the eggs for the filling, cool and peel them.
Взвесьте все ингредиенты. Лук, морковь и капусту очистите и промойте. Огурец помойте и очистите от кожуры. Помидор помойте и удалите плодоножку. Молоко нагрейте до 35-38 градусов. Дрожжи прессованные разведите в небольшом количестве теплого молока. Яйца для начинки сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы.
Prepare the filling. Cut the onion into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Sauté onions and carrots in vegetable oil for 10 minutes. Cut the cabbage into slices about 5 mm wide, add salt and crush with your hands. Add the cabbage to the onions and carrots and simmer for another 15 minutes. Then place the finished filling in a colander and let the excess liquid drain. Grate the eggs on a coarse grater and add to the cabbage. Stir. Cool the filling.
Приготовьте начинку. Лук нарежьте мелкими кубиками. Морковь натрите на крупной терке. Лук и морковь припустите на растительном масле в течение 10 минут. Нарежьте капусту ломтями шириной около 5 мм, посолите и помните руками. Добавьте капусту к луку с морковью и тушите еще 15 минут. Затем выложите готовую начинку в дуршлаг и дайте стечь лишней жидкости. Яйца натрите на крупной терке, добавьте к капусте. Перемешайте. Начинку остудите.
Knead the dough. Mix warm milk, yeast, sugar and a little flour, let the dough rise for 10 minutes. Beat eggs with salt. Add eggs to the dough, the remaining amount of flour, stir, knead the dough. Add vegetable oil. Place the dough in a warm place for 30 minutes. Punch down the dough, then divide it into 5 pieces and form them into balls, cover with a cloth and let rise for 10 minutes. Roll out each ball into an oval shape.
Замесите тесто. Смешайте теплое молоко, дрожжи, сахар и немного муки, дайте опаре подняться 10 минут. Взбейте яйца с солью. В опару добавьте яйца, оставшееся количество муки, перемешайте, замесите тесто. Добавьте растительное масло. Поставьте тесто в теплое место на 30 минут. Обомните тесто, затем разделите его на 5 кусков и сформируйте из них шарики, накройте тканью и дайте подняться в течение 10 минут. Каждый шар раскатайте в виде овала.
Bake cabbage pies with milk. Place filling on each dough oval. Connect and mold the edges. Place the pies in the pan at a distance of 2 mm from each other. Leave to rise for 20 minutes. Bake at 180 degrees until golden brown, about 30 minutes.
Испеките пироги с капустой на молоке. На каждый овал из теста выложите начинку. Соедините и слепите края. Выложите пироги в форму на расстоянии 2 мм друг от друга. Оставьте подняться в течение 20 минут. Выпекайте при температуре 180 градусов до румяности примерно 30 минут.
To serve, decorate the pie using fresh cucumber and tomato. Cut the vegetables into wedges and place them next to the piece of pie on a small wooden board.
Для подачи оформите пирог, используя свежий огурец и помидор. Нарежьте овощи дольками и выложите рядом с куском пирога на небольшой деревянной доске.