Peel and rinse the onion. Remove the top leaves from the cabbage, wash it and chop it into strips. Peel the onion, finely chop or grind in a blender. Wash the carrots, peel them, grate them on a coarse grater or chop them in a blender. Wash the parsley and separate into leaves. Sift the flour. Open the canned food and drain the water. Measure out the required amount of ingredients for the dough.
Лук очистите и промойте. У капусты уберите верхние листья, промойте ее и нашинкуйте соломкой. Лук очистите, мелко нарежьте или измельчите в блендере. Морковь помойте, очистите, натрите на крупной терке или также измельчите в блендере. Петрушку промойте и разделите на листики. Муку просейте. Консервы откройте и слейте воду. Отмерьте необходимое количество ингредиентов для теста.
Prepare the filling. Fry onions and carrots in a small amount of vegetable oil for 10-15 minutes. Cool. Place the cabbage in another frying pan, add a little water and simmer over medium heat until tender, about 15-20 minutes. Cool. Remove the seeds from canned pink salmon and mash it with a fork. Combine all prepared filling ingredients, mix and add salt.
Приготовьте начинку. Обжарьте лук и морковь на небольшом количестве растительного масла 10-15 минут. Остудите. В другую сковороду выложите капусту, добавьте немного воды и тушите на среднем огне до готовности примерно 15-20 минут. Остудите. Из консервированной горбуши удалите косточки и разомните ее вилкой. Все подготовленные ингредиенты начинки соедините, перемешайте и посолите.
Make the dough. Break the egg into a bowl, add milk, salt, sugar, beat until smooth. Then add the yeast. Leave the dough for 5-10 minutes to rise. Then add vegetable oil and flour, knead the dough. Place the finished dough in a bowl, cover with a cloth and leave to rise in a warm room for 30 minutes.
Сделайте тесто. В миску разбейте яйцо, добавьте молоко, соль, сахар, взбейте до однородной массы. Затем добавьте дрожжи. Оставьте тесто на 5-10 минут, чтобы оно подошло. Затем добавьте растительное масло и муку, замесите тесто. Готовое тесто выложите в миску, накройте тканью и оставьте подниматься в теплом помещении на 30 минут.
Place the pie in the pan. Divide the dough into two equal parts, roll each thinly to about 5 mm thick. Place one layer on a baking sheet lined with parchment. Place the filling on top in an even layer. Cover the top with a second layer and seal the edges. Brush with beaten egg.
Выложите пирог в форму. Разделите тесто на две равные части, каждую тонко раскатайте толщиной около 5 мм. Выложите один пласт на противень, застеленный пергаментом. Сверху выложите начинку ровным слоем. Накройте сверху вторым пластом и залепите края. Смажьте взбитым яйцом.
Bake a pie with cabbage and fish. Place the pie in an oven preheated to 190 degrees and bake for 40 minutes until golden brown.
Испеките пирог с капустой и рыбой. Поставьте пирог в разогретую до 190 градусов духовку и выпекайте 40 минут до румяной корочки.
To serve, divide the pie into portions. Place each piece on a patterned napkin and on a separate pie or dessert plate with a diameter of approximately 15-20 cm. Add a few parsley leaves on top.
Для подачи разделите пирог на порционные куски. Каждый кусок положите на узорную салфетку и на отдельную пирожковую или десертную тарелку диаметром примерно 15-20 см. Сверху добавьте несколько листиков петрушки.