Remove the top leaves from the cabbage and remove the stalk. Sort and rinse the green onions. Finely chop the green onions. Chop the cabbage into small strips. Remove the ingredients for the dough from the refrigerator and measure out the required amount. Soften the margarine in a warm place. Wash and dry lettuce leaves to serve. Boil two eggs, cool and peel. Cut two boiled eggs into slices 3 mm thick. Prepare a round baking dish with a diameter of 24 cm, grease it with butter or cover it with parchment.
С капусты снимите верхние листья, удалите кочерыжку. Зеленый лук переберите и промойте. Зеленый лук мелко нарежьте. Капусту нашинкуйте мелкой соломкой. Продукты для теста достаньте из холодильника и отмерьте нужное количество. Маргарин размягчите в теплом месте. Вымойте и обсушите листья салата для подачи. Сварите два яйца, остудите и очистите. Два вареных яйца нарежьте кружочками толщиной 3 мм. Подготовьте круглую форму для выпечки диаметром 24 см, смажьте ее маслом или застелите пергаментом.
Make a test base. Combine flour, salt, baking powder and margarine. Stir. Add egg and sour cream. Stir and gather the dough into a ball. Place the dough in the mold and spread it so that sides are formed. Prick the dough with a fork. Bake the base in an oven preheated to 190 degrees for 10 minutes.
Сделайте тестовую основу. Соедините муку, соль, разрыхлитель и маргарин. Перемешайте. Добавьте яйцо и сметану. Перемешайте и соберите тесто в шар. Положите тесто в форму и распределите так, чтобы по бокам образовались бортики. Проколите тесто вилкой. Выпекайте основу в разогретой до 190 градусов духовке в течение 10 минут.
Make the filling and topping. Pour sunflower oil into a frying pan, heat it up, add cabbage, salt and pepper, fry for 7-10 minutes. Then combine the onion and cabbage and stir. To prepare the filling, combine sour cream, salt and 2 raw eggs.
Сделайте начинку и заливку. В сковороду налейте подсолнечное масло, разогрейте, выложите капусту, посолите и поперчите, жарьте 7-10 минут. Затем соедините лук и капусту, перемешайте. Для приготовления заливки соедините сметану, соль и 2 сырых яйца.
Bake a pie with cabbage and egg. Place the filling on the baked base and pour in the sour cream and egg mixture. Place chopped boiled eggs on top in a circle. Bake the pie in a preheated oven at 180 degrees for 25 minutes.
Испеките пирог с капустой и яйцом. На подпеченную основу выложите начинку, залейте сметанно-яичной смесью. Сверху выложите нарезанные вареные яйца по кругу. Выпекайте пирог в разогретой духовке при температуре 180 градусов 25 минут.
Serve the pie in portions as a snack or as a main course. Place a lacy napkin on a plate or small wooden board, place a piece of pie on top, and a few lettuce leaves next to it.
Подавайте пирог порционно на закуску или как горячее блюдо. На тарелку или маленькую деревянную доску положите ажурную салфетку, сверху положите кусок пирога, рядом — несколько листьев салата.