Grease a baking dish with butter. Preheat the oven to 180 degrees. Peel the onion and chop finely. Wash the cabbage, remove the top leaves and finely chop. Sift the flour several times along with the baking powder. This way it will be saturated with oxygen, and the cake will be soft and airy. Wash the eggs, boil two of them, cool and finely chop.
Форму для выпечки смажьте сливочным маслом. Духовку разогрейте до 180 градусов. Лук очистите и мелко нарежьте. Капусту промойте, снимите верхние листья и мелко нашинкуйте. Муку просейте несколько раз вместе с разрыхлителем. Так она напитается кислородом, и пирог будет мягким и воздушным. Яйца помойте, два из них сварите, остудите и мелко нарежьте.
Knead the sour cream dough. Mix flour, sifted with baking powder, with sugar and salt. Add sour cream, egg and mix. Add the cubed butter and quickly knead the dough. Then wrap it in cling film or a bag and put it in the refrigerator for 60 minutes.
Замешайте сметанное тесто. Муку, просеянную с разрыхлителем, смешайте с сахаром и солью. Добавьте сметану, яйцо и перемешайте. Добавьте масло, нарезанное кубиками, и быстро замесите тесто. Затем заверните его в пищевую пленку или в пакет и уберите в холодильник на 60 минут.
Prepare the filling. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onion and cabbage for 5 minutes. Add salt, pepper and turmeric. Cover with a lid and cook for 10 minutes over low heat. Then remove the pan from the heat and cool the filling. Add chopped boiled eggs to the cabbage and stir.
Приготовьте начинку. В сковороде разогрейте растительное масло. Обжарьте лук и капусту в течение 5 минут. Добавьте соль, перец и куркуму. Накройте крышкой и готовьте 10 минут на медленном огне. Затем снимите сковороду с огня и остудите начинку. Выложите к капусте нарезанные вареные яйца, перемешайте.
Bake a pie with sour cream and cabbage in the oven. Divide the dough into two unequal parts. Roll out most of it and place in a greased baking dish. Prick the dough with a fork in several places. Place the filling on top of the dough. Roll out the remaining dough, cut wide strips out of it and place it on the pie like a lattice. Beat the egg with a fork and brush over the pie. Sprinkle sesame seeds on top of the cake. Bake the pie in an oven preheated to 180 degrees for 40-45 minutes.
Испеките пирог на сметане с капустой в духовке. Тесто разделите на две неравные части. Большую часть раскатайте и выложите в смазанную маслом форму для выпечки. Проколите тесто вилкой в нескольких местах. Выложите начинку поверх теста. Остававшееся тесто раскатайте, вырежьте из него широкие полоски и уложите на пирог решеткой. Яйцо взболтайте вилкой и смажьте пирог. Посыпьте пирог сверху кунжутом. Выпекайте пирог в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40-45 минут.
Cool the sour cream cabbage pie in the pan. Then transfer to a platter, slice and serve warm or cool.
Капустный пирог на сметане остудите в форме. Затем переложите на блюдо, нарежьте и подавайте в теплом или остывшем виде.