For cabbage pie in a frying pan, rinse the cabbage and finely chop it. Grate the cheese on a coarse grater. Peel the onion and chop finely. Sift the flour several times to saturate it with oxygen and to make the cake more fluffy. Wash the parsley and separate it into small sprigs. Wash the tomatoes and cut into slices. Tip: you can grate the cabbage for the pie - this will give the pie a less dense texture.
Для пирога с капустой на сковороде капусту промойте и мелко нашинкуйте. Сыр натрите на крупной терке. Лук очистите и мелко нарежьте. Просейте муку несколько раз, чтобы напитать ее кислородом и чтобы пирог получился пышнее. Вымойте зелень петрушки и разберите на маленькие веточки. Помидоры помойте и порежьте кружочками. Совет: капусту для пирога можно натереть на терке — тогда у пирога будет менее плотная текстура.
Make the preparation for the cabbage pie in a frying pan. Place the prepared cabbage, onion and cheese in a bowl. Add eggs, salt and pepper, stir everything. Add sifted flour in portions. Mix all ingredients thoroughly.
Сделайте заготовку для капустного пирога на сковороде. В миску сложите подготовленные капусту, лук и сыр. Добавьте яйца, посолите и поперчите, все размешайте. Всыпьте порциями просеянную муку. Все ингредиенты тщательно перемешайте.
Fry the pie on the stove. Pour vegetable oil into a preheated frying pan, heat and place the dough. Flatten it with a spoon or spatula, cover with a lid and fry for 10-15 minutes over medium heat. After this, turn the pie over to the other side and fry for about 15 minutes.
Обжарьте пирог на плите. На разогретую сковородку налейте растительное масло, прогрейте и выложите тесто. Разравняйте его ложкой или лопаткой, накройте крышкой и обжарьте 10-15 минут на среднем огне. После этого переверните пирог на другую сторону и жарьте около 15 минут.
Cool the fried pie a little, cut into portions and serve it with sour cream, parsley and tomatoes.
Жареный пирог немного остудите, разрежьте на порционные кусочки и подавайте его со сметаной, зеленью петрушки и помидорами.