Remove the top leaves and stalks from the cabbage, then chop with a knife. Wash the greens and dry on paper towels, then chop. Grease a heatproof baking tray with butter. Preheat the oven to 180 degrees.
У капусты удалите верхние листы и кочерыжку, затем измельчите ножом. Зелень вымойте и обсушите на бумажных полотенцах, затем измельчите. Жаропрочный противень смажьте сливочным маслом. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Do the test. Sift the flour through a sieve, add baking powder and salt, mix the products. Pour in kefir and vegetable oil, stir.
Займитесь тестом. Муку просейте через сито, добавьте разрыхлитель и соль, смешайте продукты. Влейте кефир и растительное масло, перемешайте.
Grind the ingredients and make the filling. Grate the cheese on a coarse grater and set aside for a while. Mix cabbage with herbs.
Измельчите продукты и сделайте начинку. Сыр натрите на крупной терке, отложите на время в сторону. Смешайте капусту с зеленью.
Assemble the pie and bake it in the oven. Fill the baking dish in layers: half the dough - cabbage filling - the remaining dough - grated cheese. Place the pie pan in the oven and bake for approximately 60 minutes. Let the baked goods cool slightly, then remove from the pan.
Соберите пирог и испеките его в духовке. Слоями заполните форму для выпечки: половина теста — капустная начинка — оставшееся тесто — тертый сыр. Поместите форму с пирогом в духовку и выпекайте приблизительно 60 минут. Дайте выпечке немного остыть, затем извлеките из формы.
Cut the cabbage pie into portions, place on plates and serve with berry jelly.
Пирог с капустой разрежьте на порции, выложите на тарелочки и подайте к столу с ягодным киселем.