Divide the head of cauliflower into florets, wash, and dry on paper towels. Wash the tomatoes and peel the onions. Cut the tomatoes into slices, onions into small cubes. Prepare a mixer, a heat-resistant baking dish, grease it with vegetable oil. Preheat the oven to 200 degrees.
Кочан цветной капусты разделите на соцветия, вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Помидоры вымойте, репчатый лук почистите. Помидоры нарежьте дольками, лук – мелкими кубиками. Приготовьте миксер, жаропрочную форму для выпечки, смажьте ее растительным маслом. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Make the filling. Pour water into a saucepan and bring to a boil. Add cauliflower florets and cook until tender, about 10 minutes. Drain the cabbage in a colander. Heat a frying pan with vegetable oil, add onion, fry for 3-5 minutes. Then add the minced meat and fry until tender, stirring occasionally, about 10 minutes.
Сделайте начинку. Налейте в кастрюлю воду, доведите до кипения. Выложите соцветия цветной капусты и отваривайте до готовности, приблизительно 10 минут. Откиньте капусту на дуршлаг. Разогрейте сковороду с растительным маслом, добавьте лук, обжаривайте в течение 3-5 минут. Затем выложите фарш и обжаривайте до готовности, периодически помешивая, приблизительно 10 минут.
While the filling is preparing, make the dough. Quench the soda with vinegar. In a deep container, combine all the ingredients for the dough (eggs, mayonnaise, sour cream, flour, salt, sugar, soda slaked with vinegar). Beat with a mixer.
Пока готовится начинка, займитесь тестом. Соду погасите уксусом. В глубокой емкости соедините все продукты для теста (яйца, майонез, сметану, муку, соль, сахар, гашеную уксусом соду). Взбейте миксером.
Form a pie. Pour approximately half of the dough into the mold, layer the filling: minced meat, cauliflower, tomatoes. Fill with the remaining dough.
Сформируйте пирог. Вылейте в форму приблизительно половину теста, выложите слоями начинку: фарш, цветную капусту, помидоры. Залейте оставшимся тестом.
Bake a pie. Place the pie pan in an oven preheated to 200 degrees and bake for 30 minutes.
Испеките пирог. Поставьте форму с пирогом в разогретую до 200 градусов духовку и выпекайте в течение 30 минут.
Cool the finished pie slightly, remove from the mold, cut into portions, place on a wide flat dish, decorated with fresh parsley leaves around the edges.
Готовый пирог немного остудите, извлеките из формы, нарежьте порционными кусочками, выложите на широкое плоское блюдо, украшенное по краям листиками свежей петрушки.