Remove the top leaves and stalks from the cabbage. Wash the onion and dill, dry on paper towels. Cut the cabbage into very thin strips, leeks into thin rings, chop the dill. Sift the flour through a sieve. Prepare a deep baking dish.
У капусты удалите верхние листы и кочерыжку. Лук и укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Капусту нарежьте очень тонкими полосками, лук-порей — тонкими колечками, укроп измельчите. Муку просейте через сито. Приготовьте глубокую форму для выпечки.
Make the filling. Add a little salt to the cabbage, using your hands to release the juice from the vegetable. Add leeks and dill, season with salt, pepper, basil and oregano, stir to combine.
Сделайте начинку. В капусту добавьте немного соли, помните руками, чтобы овощ дал сок. Добавьте лук-порей и укроп, приправьте солью, перцем, базиликом и орегано, перемешайте.
Knead a quick dough. In a bowl, mix sour cream, eggs, mayonnaise. Add salt, baking powder, flour, mix.
Замесите быстрое тесто. В миске смешайте сметану, яйца, майонез. Добавьте соль, разрыхлитель, муку, перемешайте.
Form a pie. Grease the mold with vegetable oil, pour out half of the dough. Spread the filling and pour the remaining dough on top. Sprinkle with sesame seeds.
Сформируйте пирог. Форму смажьте растительным маслом, вылейте половину теста. Распределите начинку и сверху залейте оставшимся тестом. Посыпьте кунжутом.
Bake the cabbage pie in the oven. Place the mold in an oven preheated to 180 degrees. Bake for 35-40 minutes. Remove the finished pie from the oven and cool slightly.
Испеките пирог с капустой в духовке. Поставьте форму в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекайте 35-40 минут. Готовый пирог достаньте из духовки и слегка остудите.
Cut the cabbage pie into pieces, place on serving plates and serve with cool milk.
Пирог с капустой разрежьте на кусочки, разложите по порционным тарелкам и подавайте с прохладным молоком.