Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Cut the cucumbers into slices, cut the onion into half rings, chop the garlic. Place vegetables in a deep bowl
Огурцы нарежьте кружочками, лук нарежьте полукольцами, чеснок измельчите. Переложите овощи в глубокую миску
Add bay leaf, spices, salt, sugar and vinegar to a bowl. Mix the ingredients thoroughly.
Добавьте в миску лавровый лист, специи, соль, сахар и уксус. Тщательно перемешайте ингредиенты.
Place the salad with onions for the winter into portioned jars and let it brew for 2-3 days. Bon appetit!
Разложите салат с луком на зиму по порционным баночкам и дайте ему настояться в течение 2-3 дней. Приятного аппетита!
Serve this salad with baguette croutons.
Подавайте такой салат вместе с гренками из багета.