Wash the strawberries and remove the sepals. Remove the eggs and cottage cheese from the refrigerator so that they are at room temperature. Wash the eggs. Rinse the mint and separate the leaves from the stem. Preheat the oven to 180 degrees and line a pie tin with baking paper.
Клубнику помойте, очистите от чашелистиков. Яйца и творог достаньте из холодильника, чтобы они были комнатной температуры. Помойте яйца. Мяту ополосните и отделите листики от стебля. Разогрейте духовку до 180 градусов и застелите форму для пирога бумагой для выпечки.
Knead the dough. Mix cottage cheese, eggs, sweetener, vanilla sugar and baking powder. Mix well, add flour. Knead into a soft dough.
Замесите тесто. Смешайте творог, яйца, сахарозаменитель, ванильный сахар и разрыхлитель. Хорошо перемешайте, добавьте муку. Вымесите мягкое тесто.
Prepare the filling. Using a mixer, mix soft cottage cheese, egg, sweetener, vanilla sugar. Add rice flour, mix well.
Приготовьте заливку. Смешайте при помощи миксера мягкий творог, яйцо, сахарозаменитель, ванильный сахар. Добавьте рисовую муку, хорошо перемешайте.
Form a pie. Distribute the dough into the baking dish, make small sides. Place strawberries on the dough. Pour the filling over the berries.
Сформируйте пирог. Распределите тесто по форме для запекания, сделайте небольшие бортики. Выложите на тесто ягоды клубники. Залейте ягоды заливкой.
Bake a strawberry pie. Bake the pie in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes. Once cooked, remove from the oven and cool slightly.
Испеките пп пирог с клубникой. Выпекайте пирог в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут. После приготовления достаньте из духовки и слегка остудите.
Cut the strawberry pie into pieces and serve, garnished with mint leaves.
Разрежьте пп пирог с клубникой на кусочки и подавайте, украсив листочками мяты.