Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the cabbage into thin strips. Cut young corn cobs in half.
Капусту нарежьте тонкой соломкой. Початки молодой кукурузы разрежьте пополам.
Melt the butter with a drop of vegetable oil in a frying pan and fry the corn cobs for 4-5 minutes on both sides until lightly golden.
Растопите сливочное масло с каплей растительного в сковороде и обжарьте початки кукурузы 4-5 минут с обеих сторон до легкой золотистости.
Then pour the milk into a separate saucepan, place the cabbage in the milk and place the saucepan on the fire. Bring to a boil and cook the cabbage for 8-10 minutes until softened.
Затем в отдельный сотейник влейте молоко, выложите в молоко капусту и поставьте сотейник на огонь. Доведите до кипения и варите капусту 8-10 минут до размягчения.
Drain the cabbage in a colander.
Откиньте капусту на дуршлаг.
Add salt and ground black pepper to taste to the still warm cabbage. Then grind the boiled cabbage with a blender.
К еще теплой капусте добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Затем измельчите отварную капусту блендером.
Pour the puree soup into serving bowls, add cream cheese and toasted corn. Bon appetit!
Разлейте суп-пюре по порционным тарелкам, добавьте творожный сыр и поджаренную кукурузу. Приятного аппетита!
Garnish the soup with purple basil leaves.
Украсьте суп листиками фиолетового базилика.