Rinse the eggs and pat them dry with a paper towel. Wash the strawberries and remove the sepals. Separate the whites from the yolks. Melt the butter. Take out the baking pan and parchment.
Промойте яйца, промокните их бумажным полотенцем. Ягоды клубники промойте и удалите чашелистики. Отделите белки от желтков. Растопите сливочное масло. Достаньте форму для выпечки и пергамент.
Prepare the biscuit dough. Take 75 g of sugar, vanilla sugar and yolks, grind everything into a white mass. Beat the rest of the sugar and egg whites into a fluffy, stable foam. Carefully combine the beaten yolks and whites and mix. Quench the baking soda in a tablespoon with vinegar and add to the total mixture. Pour melted butter into the dough. Sift the flour through a sieve, pour the flour into a bowl, knead the dough.
Приготовьте тесто для бисквита. Возьмите 75 г сахара, ванильный сахар и желтки, разотрите все в массу белого цвета. Остальной сахар и белки взбейте в пышную стойкую пену. Аккуратно соедините взбитые желтки и белки, перемешайте. В столовой ложке погасите уксусом соду, добавьте в общую массу. Растопленное сливочное масло влейте в тесто. Просейте муку через сито, всыпьте муку в миску, замесите тесто.
Prepare the pie for baking. Cover the pan with parchment and pour the dough into it. Place strawberries on top. Preheat the oven to 180 degrees and bake the pie for 40 minutes. Cool the finished pie.
Подготовьте пирог к выпечке. Застелите форму пергаментом и влейте в нее тесто. Сверху разложите ягоды клубники. Духовку разогрейте до 180 градусов и пеките пирог в течение 40 минут. Готовый пирог остудите.
Sprinkle the finished strawberry sponge cake with powdered sugar. Cut the strawberries into pieces and arrange them nicely on the surface of the pie.
Готовый бисквитный пирог с клубникой посыпьте сахарной пудрой. Порежьте клубнику на кусочки и красиво разложите на поверхности пирога.