Prepare food for small chickens. Peel the potatoes and onions. Prepare minced meat. Finely chop the vegetables. Separate the white from the yolk for brushing. Tip: It is necessary that the minced meat is completely melted if the chicken is prepared from frozen meat.
Подготовьте продукты для маленьких курников. Картофель и лук почистите. Подготовьте мясной фарш. Овощи мелко порежьте. Отделите белок от желтка для смазки. Совет: Необходимо, чтобы фарш был полностью растаявшим, если курники готовятся из замороженного мяса.
Knead the dough. Dissolve the yeast in a glass of warm water with sugar. Grind the flour with cold margarine until fine crumbs. Gather the mixture into a pile. Make a well, add salt, and pour in the diluted yeast. Knead the dough. Refrigerate it for 30 minutes.
Замесите тесто. Разведите дрожжи в стакане теплой воды с сахаром. Муку перетрите с холодным маргарином до мелкой крошки. Соберите смесь в кучу. Сделайте углубление, посолите, влейте разведенные дрожжи. Замесите тесто. Уберите его в холод на 30 минут.
Prepare the filling. Mix onions and potatoes, add salt and pepper.
Приготовьте начинку. Лук и картофель смешайте, посолите, поперчите.
Prepare small chickens. Divide the dough into 20 parts. Roll each portion into a flat cake. Place the filling into each chicken pot - first potatoes and onions, then minced meat. Seal in the form of triangles. Brush the top with egg yolk. Let stand for 20 minutes. Bake in the oven at 200 degrees for 20 minutes until golden brown.
Приготовьте маленькие курники. Тесто разделите на 20 частей. Раскатайте каждую порцию в лепешку. В каждый курник вложите начинку — сначала картофель с луком, затем фарш. Залепите в виде треугольников. Смажьте сверху яичным желтком. Дайте постоять 20 минут. Запекайте в духовке при 200 градусах 20 минут до румяной корочки.
Serve small chickens at the table with sweet tea.
Подавайте маленькие курники к столу со сладким чаем.