Prepare the ingredients for the meat and potato layer pie. Melt the butter. Peel the onion and cut into small cubes. Cut the beef into small pieces. Peel the potatoes and chop into small cubes. Lightly beat the egg with water for lubrication. Tip: You can make this pie from ready-made puff pastry.
Подготовьте продукты для слоеного пирога с мясом и картошкой. Растопите сливочное масло. Лук очистите от кожуры и нарежьте мелкими кубиками. Говядину нарежьте мелкими кусочками. Картофель почистите и порубите мелкими кубиками. Яйцо для смазки слегка взбейте с водой. Совет: Готовить такой пирог можно из готового слоеного теста.
Prepare the filling. Mix beef, potatoes, onions, cumin. Salt, pepper, stir.
Приготовьте начинку. Смешайте говядину, картофель, лук, тмин. Посолите, поперчите, перемешайте.
Prepare a layer pie with meat and potatoes. Roll out half the dough into a thin layer, spread the filling over it, leaving space around the edges. Cover the filling with the second layer and pinch the edges. Make a couple of small cuts and brush the top of the pie with the egg wash. Bake the pie in the oven for 50 minutes at 180-190 degrees.
Приготовьте слоеный пирог с мясом и картошкой. Половину теста раскатайте в тонкий пласт, распределите по нему начинку, оставляя место по краям. Вторым пластом накройте начинку, защипните края. Сделайте пару небольших надрезов и смажьте верх пирога яичной смесью. Запекайте пирог в духовке в течение 50 минут при температуре 180-190 градусов.
Serve the meat and potato layer pie slightly cooled.
Подавайте слоеный пирог с мясом и картошкой к столу немного остывшим.