Prepare the ingredients for the mayonnaise and potato pie. Peel the potatoes. Cut into thin plastics. Peel the onion and finely chop. Tip: Make sure your potato slices are the same thickness to ensure they cook evenly.
Подготовьте продукты для пирога на майонезе с картошкой. Картофель почистите. Нарежьте тонкими пластиками. Почистите лук и мелко нашинкуйте. Совет: Ломтики картофеля должны быть одинаковой толщины, чтобы они равномерно пропеклись.
Prepare the filling. Place the potatoes in boiling water for 1 minute, then remove with a slotted spoon and place on a towel. Fry the onion in vegetable oil until golden brown. Add potatoes, add a little salt and pepper, stir.
Приготовьте начинку. Картофель опустите на 1 минуту в кипящую воду, затем достаньте с помощью шумовки и разложите на полотенце. Обжарьте лук на растительном масле до золотистого цвета. Добавьте картофель, немного посолите, поперчите, размешайте.
Prepare the jellied mixture. In a separate container, mix kefir and mayonnaise. Add baking soda and shake well. Leave the mixture for 15-20 minutes. When bubbles appear on the mayonnaise-kefir mixture, beat eggs into it, add sugar and a pinch of salt. Beat well with a whisk. Sift the flour and add it to the liquid mixture in parts, stirring constantly with a spoon. The result should be a liquid mass.
Приготовьте заливную смесь. В отдельной емкости смешайте кефир и майонез. Насыпьте соду и хорошо взболтайте. Оставьте смесь на 15-20 минут. Когда на майонезно-кефирной массе появятся пузырьки, вбейте в нее яйца, насыпьте сахар и щепотку соли. Хорошо взбейте венчиком. Муку просейте и частями добавьте к жидкой смеси, постоянно помешивая ложкой. В итоге должна получиться жидковатая масса.
Prepare a mayonnaise pie with potatoes. Grease the bottom and sides of an ovenproof dish with vegetable oil. Pour half the batter into it and spread the potatoes and onions in an even layer. Then pour the remaining dough on top and smooth the top with a spatula. Bake the pie at 170-180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте пирог на майонезе с картошкой. Смажьте дно и стенки жаропрочной формы растительным маслом. Налейте в нее половину теста и разложите картофель с луком ровным слоем. Затем сверху залейте оставшимся тестом, сверху выровняйте лопаткой. Запекайте пирог при 170-180 градусах 30-40 минут.
Serve the mayonnaise pie with potatoes and a side dish of fresh vegetables.
Подавайте пирог на майонезе с картошкой с гарниром из свежих овощей.