Wash the meat and vegetables under running water, peel the onions and garlic.
Помойте мясо и овощи под проточной водой, очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut the turkey fillet into cubes, place in a deep bowl, pour in a mixture of soy sauce and honey and marinate the meat thoroughly in the resulting mixture. Leave the meat to sit for a while.
Нарежьте филе индейки брусочками, сложите в глубокую миску, залейте смесью соевого соуса и меда и хорошенько замаринуйте мясо в получившейся смеси. Оставьте мясо немного настояться.
Chop the garlic, cut the onion and pepper into small strips. In a heated wok frying pan, fry the garlic for a minute, then add the pepper and cook for another 2 minutes, then add the onion and fry for another minute. Transfer the prepared vegetables to a plate.
Измельчите чеснок, лук и перец нарежьте некрупной соломкой. На разогретой сковороде вок обжарьте минуту чеснок, затем добавьте перец и готовьте еще 2 минуты, далее добавьте лук и обжаривайте еще минуту. Готовые овощи переложите на тарелку.
In a heated wok pan with oil, fry the turkey pieces in small portions. Then add the cooked vegetables, add pepper to taste, stir and cook for another 5 minutes.
На разогретой сковороде вок с маслом небольшими порциями обжарьте кусочки индейки. Затем добавьте приготовленные овощи, добавьте перец по вкусу, перемешайте и готовьте еще 5 минут.
Serve cooked turkey on serving plates. The serving can be decorated with herbs and chopped fresh vegetables.
Подавайте готовую индейку на порционных тарелках. Подачу можно украсить зеленью и нарезкой из свежих овощей.