Wash vegetables and meat under running water, peel the garlic.
Помойте овощи и мясо под проточной водой, очистите чеснок от шелухи.
Cut the pork into cubes, cut the eggplant and zucchini into large cubes, carrots and peppers into large strips, and chop the garlic and ginger into small cubes.
Порежьте свинину брусочками, баклажан и кабачок нарежьте крупным кубиком, морковь и перец крупной соломкой, а чеснок и имбирь порубите мелким кубиком.
Heat the vegetable oil in a wok and fry the pork in it for 5 minutes, then add the carrots and fry for another minute, then add the zucchini, eggplant and pepper and cook for another 3 minutes. After 3 minutes, add garlic and ginger to the vegetables and add the meat.
Разогрейте на воке растительное масло и 5 минут обжаривайте на нем свинину, затем добавьте морковь и обжаривайте еще минуту, далее отправьте туда кабачок, баклажан и перец и готовьте еще 3 минуты. Через 3 минуты добавьте к овощам чеснок и имбирь и выложите мясо.
Prepare the sauce. To do this, mix soy sauce, honey, apple cider vinegar, chili pepper, cornstarch and ketchup in a small bowl. Add the resulting sauce to the meat and vegetables and simmer for 5 minutes.
Приготовьте соус. Для этого смешайте в небольшой мисочке соевый соус, мед, яблочный уксус, перец чили, кукурузный крахмал и кетчуп. Добавьте получившийся соус к мясу с овощами и потомите 5 минут.
Serve the pork with vegetables on portioned plates, followed by a bowl of noodles or fluffy rice. Use bamboo chopsticks to eat.
Подавайте свинину с овощами на порционных тарелках, к ним добавьте тарелочку с лапшой или с рассыпчатым рисом. Для еды воспользуйтесь бамбуковыми палочками.