Wash the vegetables, prepare all the necessary ingredients and place them conveniently on the work surface.
Помойте овощи, подготовьте все необходимые ингредиенты и удобно расположите их на рабочей поверхности.
Prepare the udon noodles. To do this, place it in boiling salted water and cook strictly according to the manufacturer's instructions. Next, drain in a colander and rinse with cold water.
Приготовьте лапшу удон. Для этого опустите ее в кипящую подсоленную воду и варите строго по инструкции производителя. Далее откиньте на дуршлаг и промойте холодной водой.
Pour boiling water over the squid and remove the film, cut the carcasses into rings. Grind the ginger, fry in a preheated wok with oil, then add the squid and fry for 2-3 minutes.
Обдайте кальмар кипятком и снимите пленку, нарежьте тушки кольцами. Измельчите имбирь, обжарьте на предварительно разогретом воке с маслом, затем отправьте туда кальмар и обжаривайте 2-3 минуты.
To the squid, add carrots cut into strips and small cubes of pepper and onion, cauliflower divided into inflorescences, simmer for a couple of minutes. Then add teriyaki sauce and spices and stir again. Add the udon noodles and keep covered for a couple more minutes.
К кальмару добавьте нарезанную соломкой морковь и мелкие кубики перца и лука, разделенную на соцветия цветную капусту, протушите пару минут. Затем добавьте соус терияки и специи и снова перемешайте. Выложите лапшу удон и подержите все еще пару минут под крышкой.
Serve the finished udon noodles on serving plates. If desired, garnish with fresh herbs and sesame seeds.
Подавайте готовую лапшу удон на порционных тарелочках. По желанию, украсьте свежей зеленью и семенами кунжута.